June 30, 2015

V našo ponudbo smo dodali personalizirane deske za rezanje. Deska na sliki je narejena iz orehovega lesa. Personalizirana deska za rezanje je odlično darilo za poroko, obletnico, rojstni dan ali vselitveno darilo. Seveda pa je tudi lepo darilo za vsakogar, ki rad kuha.
Na desko lahko zgraviramo, kar želite. Najbolj pogoste gravure so logotipi, imena in pa tudi verzi. Velikost gravure je poljubna, lahko je majhna in diskretna a...

June 17, 2015

Lasersko gravirani kuliji so primerni tako kot promocijski material kot poslovna darila. Gre za cenovno ugodno ter praktično promocijo vašega podjetja, saj so gravirani kemiki cenovno primerljivi s tiskanimi. Laserska gravura je izjemno natančna, hkrati pa obstojna, zato se nikoli ne spraska kot tisk. Lasersko gravirani kemični svinčniki so majhna pozornost, ki lahko veliko doprinese k vašemu poslu. 

 

June 5, 2015

Poroka je prav gotovo poseben dogodek v življenju.
Zato je vse, kar se tiče poroke pomembno, predvsem pa so to prav detajli, kot so npr. gravirani kozarci za penino, vino, kot tudi ostali.
Graviranje na steklo je nekaj kar kozarcu ali pa kateri koli drugi obliki stekla doda osebni pečat. In kaj je bolj osebno, kot to, da gostje lahko svoj kozarec v posebni embalaži, ki je prav tako pripravljena samo za to priložnost, tudi obdž...

Please reload

novice

September 23, 2015

September 11, 2015

August 21, 2015

August 11, 2015

Please reload

arhiv
Please reload

TINART

Jure Kovačič s.p.

Rožna dolina, c. XV/19

1000 Ljubljana

 

mail: info@tinart.si

DELOVNI ČAS:

 

PON-PET: PO DOGOVORU

 

SO, NE IN PRAZNIKI: ZAPRTO